Mr. Virtus címmel december 13-án, szombaton 13 órától szerkeszti adásba az Magyar Televízió egyes csatornája a dr. Hegedüs Csabáról szóló, 52 perces portréfilmet.

Az Elek Sándor szerkesztő-rendező által jegyzett filmet az m1-en azoknak is érdemes végignézni, akik jól ismerik a századik olimpiai bajnoki címünket szerző birkózót, és azoknak is, akik kevéssé… Az alkotók igyekeztek a világhírű sportoló és sportvezető pályafutásának és civil életének minél több dimenzióját bemutatni, sok érdekes archív felvétel felhasználásával. A film megismerteti a nézőket a kivételesen sikeres pályafutással, annak hétköznapjaival, gondjaival és ünnepeinek legfontosabb mérföldköveivel, helyszíneivel is.
A győzni akarás, az elhivatottság, a lehetetlennek tűnő feladatok megoldása és a hazaszeretet tette Mr. Tust, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok versenyzőt, minden idők egyik legsikeresebb szövetségi kapitányát és az 1992-től a hazai birkózás érdekeit messzemenően képviselő szövetségi elnököt Mr, Virtussá. A birkózás iránti szeretete és tenni akarása a nemzetközi sportdiplomáciában is sok elismerést hozott Hegedüs Csabának – sikeresen vezényelte le a pekingi és a londoni olimpia birkózóversenyeit is.